Има такъв народ ще подкрепи правителство от експерти.  Това обяви

...
Има такъв народ ще подкрепи правителство от експерти.  Това обяви
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ИТН ще подкрепи правителство от експерти

Има подобен народ ще поддържа държавно управление от специалисти.  Това разгласи водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов въ фейсбук. 
 
" Ситуацията в страната е тъжна. Не съм прав - обстановката в България е отвратителна, сподели още той.  Вижте какво става - заместник-главният прокурор го е боязън да не го убие основният прокурор. Все едно не става дума за нашата татковина, а за наркокартели в Мексико. Парламентът е цялостен с хора, които в действителност не би трябвало да са в Народното събрание. И аз като вас, и всички ние, като гледаме какво става - просто е непоносимо. Лъжи и измами. Говорят неща, които нямат нищо общо с действителността. И най-много не са в положение да поемат никаква отговорност. Защото не могат да се схванат да създадат държавно управление. А страната по какъв начин да работи без държавно управление? Тя е на автопилот, в аероплан без гориво ", заявиТрифонов. 
 
" След 10 юни страната няма бюджет - няма пари за лекари, пенсии, за страната. Тя ще спре да действа. Не можем да създадем държавно управление. Има Такъв Народ е в Народното събрание, с цел да работи, а не с цел да се пазари. " ИТН " ще направи всичко допустимо Народното събрание да работи, а с цел да работи би трябвало да има държавно управление. А то би трябвало да е от специалисти ", изясни Трифонов. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР